tiistai 5. maaliskuuta 2013

Everyone needs a plan B

Tänään makumatka koitti Australiaan ja Chileen. Australiaan  vahingossa, piti matkata Argentiinaan, mutta annettakoon anteeksi viinin maukkauden takia. Australialaiset puhuu hassusti, mutta näköjään viiniä osaavat laittaa ihan kivasti.

Siis asiaan. Maistettavana (Alko ei sponsoroi millään tavalla, valitettavasti) tänään:


Plan B 2011 shiraz  maksoi 12,60€. Erittäin hyvä. Täyteläinen, silkkaa samettia ja liukas matka nielusta alas. Ei mitään katkeraa jälkikarvastelua kurkussa. Hyvä Australia! Olen aina inhonnut modernin simppeleitä etikettejä, vaan enpä enää niin tee. Tämä oli kaikinpuolin hyvä. Ostan toiste, ellen jopa useamminkin. Saatan jopa oikein mukavalle ihmiselle tuliaiseksi viedä jos kylään pyydetään. Kierrekorkki sopii myös retkijuomaksi.

 
 Sitten tämä toinen testivinkkunen. Chile (lempimaani ennen tätä rojektia) on valmistusmaa ja hinta 8,98€. La Ronciere Reserva Merlot ei ollu ihan niin hyvä kuin Plan B, mutta pehmeä ja maukas sekin. Vähän jää kurkkuun katkera fiilis, muuten ihan pehmokamaa, soljuvaa. Korkkikorkki, ei retkelle mukaan.   En välttämättä osta toiste, mutta ei mikään välteltäväkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti